DLO

Inhoud van het DLO Stakeholdersoverleg

Laatst gewijzigd op

Het DLO Stakeholdersoverleg is bedoeld om de stakeholders  van de DLO (zoals LMS-coördinatoren, Video-coördinatoren, ICTO-coördinatoren en andere belanghebbenden) te informeren over de stand van zaken rondom de DLO en de wijzigingen die daarin plaatsvinden. 

Vast op de agenda staan:

  • Mededelingen
  • Terugkoppeling CAB DLO
  • Updates in en rondom de DLO
  • Status updates wijzigingsverzoeken

Terugkoppeling CAB DLO

De terugkoppeling van de besproken zaken in de CAB DLO:

  • Status updates van lopende projecten in/rondom de DLO, ten behoeve van monitoring
  • Uitkomsten "Votes voor advice"
  • Verder ontwikkelingen / relevante zaken die in de CAB DLO worden besproken m.b.t. de DLO & onderwijsuitvoering. 

Updates in en rondom de DLO

Contextuele informatie over het applicatielandschap DLO, ontwikkelingen / bespreekpunten op bestuurlijk niveau met impact op de DLO en/of onderwijsuitvoering of interne/externe ontwikkelingen die geschieden, opnieuw met mogelijke impact relevant voor DLO Stakeholders.

Status updates wijzigingsverzoeken

Toelichting op nieuw ingediende verzoeken, status updates indien van toepassing, en terugkerende updates over de verzoeken met de status In Research (oranje items). 

Mogelijke andere agenda punten:

Vraag voor input (RFI)

De aankondiging voor de vraag voor input voor het CAB DLO geschiedt zo breed mogelijk. Er zal een duidelijke vraag worden gesteld vanuit de CAB DLO aan de DLO Stakeholders. 

De stakeholders wordt gevraagd de input te bespreken binnen de eigen faculteiten / entiteiten en in de functiegroepen. Vertegenwoordigers van de functiegroepen zijn verantwoordelijk de input van de leden in te brengen in het CAB DLO. 

Gastsprekers over een specifiek thema of project.

Indien relevant en van toepassing worden gastsprekers uitgenodigd om de DLO Stakeholders te informeren. Denk bijvoorbeeld aan voortgang van projecten en/of updates rondom beleidszaken. 

Next Artikel CAB DLO within the organization