DLO

Eigenaar veranderen en/of co-editors, co-publishers en co-viewers toevoegen

Laatst gewijzigd op

In dit artikel wordt uitgelegd hoe je eigenaar en/of andere rechten aan een video kan toewijzen via de video-portal. https://video.leidenuniv.nl/

De juiste video vinden

Navigeer naar de juiste video in https://video.leidenuniv.nl/my-media en selecteer het potloodje rechts van de video. Zie ook de afbeelding. Als je het unieke ID van de video weet kan je ook navigeren naar: https://video.leidenuniv.nl/edit/Vul hier het unieke id in en vul het id achter /edit/ in.

 

My Media - Leiden University MediaSpaceā„¢ video portal - Google Chrome

Eigenaar en co-rechten aanpassen

Onder de video zijn meerdere kopjes te vinden. Selecteer het Collaboration kopje. Vervolgens zijn er twee opties: Change Media Owner en Add Collaborator.

Media Owners

Met Change Media Owner kun je de eigenaar van de video aanpassen. Dit betekent dus dat je hierna niet meer zelf de eigenaar van de video bent. De video zal dus niet meer onder My Media verschijnen! Je kunt de zoekfunctie gebruiken om de juiste persoon te vinden. Als je op Save klikt wordt de eigenaar van de video verandert.

Media Collaborators

Via Add Collaborator is het mogelijk om Co-Editors, Co-Publishers en Co-Viewers toe te voegen. Zoek de juiste persoon op en vink de juiste rechten aan. Klik vervolgens op Add om de gebruiker deze rechten te geven.

Als er al Media Collaborators bestaan kun je deze zien onder het kopje VIEW ALL PERMISSIONS. Door op het potloodje achter een gebruiker met Co-rechten te klikken kun je deze rechten aanpassen. Door op het kruisje te klikken kun je deze rechten verwijderen.

Edit Thumbnail test 2 - Leiden University MediaSpaceā„¢ video portal - Google Chrome
Previous Artikel Bewerken van een video
Next Artikel Inloggen