DLO

Analytics

Laatst gewijzigd op

In dit artikel wordt uitgelegd wat er allemaal mogelijk is in het Analytics Dashboard. Meer informatie kan geworden in de documentatie van Kaltura: https://knowledge.kaltura.com/help/kaltura-analytics.

Toegang tot het dashboard

Er zijn meerdere mogelijkheden om toegang te krijgen tot het dashboard.

  • Via de ANALYTICS knop op het startscherm kunt u algemene statistieken bekijken.
  • Als u van een specifieke video statistieken wilt zien kunt u de video selecteren onder het tabblad Entries en vanaf daar de knop View Analytics selecteren.
  • Als u van een specifieke afspeellijst statistieken wilt zien kunt u de afspeellijst selecteren onder het tabblad Playlists en vanaf daar de knop View Analytics selecteren.
  • Als u van een specifieke categorie statistieken wilt zien kunt u de categorie selecteren onder het tabblad Categories en vanaf daar de knop View Analytics selecteren.
KMC > Content > Entries > 1_ay2lh1t0 > Metadata - Google Chrome

Dashboard

In het dashboard kunt u veel verschillende soorten statistieken vinden over bijvoorbeeld een geĆ¼ploade video. Een lijst van terminologie die Kaltura gebruikt binnen het dashboard kan hier gevonden worden: https://knowledge.kaltura.com/help/advanced-analytics-terminology

 

Onder het kopje Top Domains kunt u een lijst van domeinen zien waar de desbetreffende video's zijn gekeken. bs-kaf-prod.universiteitleiden.nl is het domein van Brightspace.

Previous Artikel Een kanaal toewijzen via de KMC
Next Artikel Workaround: Exporteren van een Zoom download naar Kaltura Capture upload